WORD CREATOR!

 

Is acteur zijn niet je ding maar vind je het heerlijk om met kunst bezig te zijn? Heb je een skill waar je goed in bent geworden en waar je graag iets mee wilt doen?  Wil je je werk laten zien aan de wereld en samen met andere zeer getalenteerde en gemotiveerde jongeren werken aan iets moois?

 

Dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres!

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die passie hebben voor hun vak!

Onder het kopje 'Functies' hebben we een paar functies voor je uitgeschreven. Dit is echter lang niet alles. Bij het realiseren van een productie/eindproduct komen ontzettend veel facetten kijken. We hebben dan ook een groot team nodig waarin veel disciplines door fantastische mensen worden uitgevoerd en vertegenwoordigd.

 

Van kunstniches zoals fotoshop, video-edit, camera, componeren (en nog veel meer!) tot de meer praktische kanten zoals marketing en social media (o.a instagram, facebook, youtube en tiktok).

 

Ben je geïnteresseerd in wat we doen? Stuur een mailtje met een korte uitleg over jezelf en wat je hoopt te kunnen doen. Dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We willen je graag ontmoeten!