Over Ons

Het doel van Featherhair Creations is de gelegenheid bieden aan jonge talenten om zich te ontwikkelen tot professional op het gebied van artistieke- en podiumkunsten.

 

Stichting Featherhair Creations is uniek omdat wij eigen creatieve producties maken in samenwerking met een jong, talentvol en creatief team. Jongeren zijn, onder leiding van professionals, samen verantwoordelijk voor de gehele creatieve verzorging van de productie. We werken met  getalenteerde jongeren. De  jongeren die een opleiding volgen voor een vak in de creatieve sector krijgen bij Featherhair Creations mooie kansen werkervaring op te doen in een professionele setting en zo ook hun CV uit te bereiden. Passie, talent en werkhouding is wat telt!

 

Gedurende je tijd bij ons word je in een veilige omgeving voorgesteld aan de professionele kant van het vak en leer je waardevolle vaardigheden zoals samenwerken met andere afdelingen binnen een project, communicatie, het halen van deadlines, omgaan met onvoorziene teleurstellingen en voorvallen, netwerken en nog veel meer!

 

Zo krijgen jongeren een kans om op jonge leeftijd zichzelf te vinden en te leren zichzelf artistiek te uiten terwijl ze ook met de zakelijke en commerciële kant van het vak in aanraking te komen om ze zo voor te bereiden op een serieuze en succesvolle toekomst in de branche van de (podium)kunsten.

 

Bij Featherhair Creations kun je de kans krijgen om je creativiteit te laten bloeien en je vaardigheden te verbeteren. Bij ons ligt de kans om te werken aan een breed scala aan projecten. We bieden een veilige omgeving waarin je kunt leren, groeien en je dromen waar kunt maken. We hebben een team van ervaren professionals die je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Ons team is gemotiveerd om je te helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het creëren van prachtige kunstwerken. Meld je aan bij Featherhair Creations en ga aan de slag met het verwezenlijken van je droom!

 

 


Ons laatste nieuws

Lief Fondsenwerven - cursus

De cursus Lief Fondsenwerven werd aangeboden door Stichting Lief Langedijk en is gegeven door Daniëlle Koelemij. Door Stichting Lief Langedijk werden 3 plaatsen binnen deze cursus aangeboden aan Featherhair Creations. Martijn Molenaar, Mendy Bakker en Anne Hiddinga hebben ons vertegenwoordigd. Alle drie hebben hun certificaat mogen ontvangen. 

Lees meer »