Creators 2020/2021

Anne Hiddinga (18)

Uitvoerend Producent

 

Hi, mijn naam is Anne en ik ben de oprichter van Featherhair Creations. Na mijn havo afgerond te hebben besloot ik op mijn 16e dat er verandering moest komen in het cultuurlandschap en dat het tijd was voor een jonge organisatie die men opnieuw enthousiast zou maken voor de (podium)kunsten. Ik vervul binnen de stichting en de algehele organisatie diverse functies dus als je je bij ons aansluit zullen we elkaar zeker snel ontmoeten! 

 

Instagram: @_featherhair_

Leonie Witte (20)

Productie assistent & Hoofd grime

 

Hoi, ik ben Leonie Witte (20). Ik doe de opleiding tot allroundgrimeur/media makeup artist. Van jongs af aan was ik al veel in het theater te vinden (samen met Anne) en deed ik veel aan musicals. Ik heb voor het eerst gewerkt met Featherhair Creations in 2019 aan de voorstelling ZHWV, hier in was ik een acteur. Ik kijk er naar uit om nog meer samen te werken met featherhair creations en dromen te realiseren! 

 

Instagram: @l.p_mua 

Amber Vos (20)

Illustrator

 

Hoi, mijn naam is Amber Vos en ik ben 20 jaar. Ik ben een allround grimeur student, maar ik heb een grote passie voor tekenen en ontwerpen. Vandaar dat ik graag dit leuke gezelschap wilde helpen met het creëren van de posters en logo’s. Mijn ervaringen waren super, ze zijn erg aardig en aanmoedigend.

Mijn Instagram’s zijn Mooondiumm.art voor mijn kunst, en Mooondiummua voor mijn grime looks!

 

Instagram: @Moonondiumm.art & @Mooondiummua

Bo Bleeker (24)

Hoofd kostuum

 

Hoi, mijn naam is Bo Bleeker (24). Ik maak al sinds 2014 kostuums voor mijzelf, tegenwoordig ook kleding en krijg ik opdrachten uit mijn directe omgeving. Ik studeer sinds 2018 voor Kostuumvormgever bij Akademie Vogue. Kostuums en kleding maken is mijn grootste passie en ik ben dan ook ontzettend trots op deze kans om dit voor op toneel te mogen ontwerpen en realiseren! 


Instagram: @bonickyonfire 

foto gemaakt door Arjan van Koert

Lars van der Meer (22)

Muzikaal team

 

Hallo ik ben Lars van der Meer. Ik studeer op het Utrechts Conservatorium en volg hier de opleiding 'Docent Muziek'. Het vak musical is mijn grootste passie. Het begon eerst met het spelen, wat ik nu al 10 jaar doe en later met het schrijven van (musical)muziek. Ik zie musicals als een hoogstaand kunstwerk, omdat er zoveel disciplines samensmelten in deze kunst vorm.

Ik heb altijd een drang gehad om te maken en aangezien ik een grote passie voor musicals, was voor mij de volgende stap logisch: ik wilde zelf musicals schrijven. Ik heb samen met studiegenoten een musical geschreven over studenten, genaamd ‘Oost West’ (@oostwestmusical), daarnaast heb ik zelf een musical geschreven over twee vrienden: ’Breekbaar’. Ook ben ik betrokken bij ‘Featherhair Creations’. Ik kende Anne via de musicalvereniging waar wij allebei een lange tijd hebben gezeten. Ik heb wat nummers geschreven voor ‘Zoals Het Wordt verteld’ en ben nu ook betrokken bij ‘Fantasiee’.

Muziek schrijven vind ik één van de leukste dingen om te doen, omdat je mag een verhaal delen waarbij alleen woorden niet genoeg zijn.

 

Instagram: @larsie25

Robin Blankendaal (18)

Camera

 

Hoi, ik ben Robin Blankendaal. Ik doe de opleiding audiovisueel op het mediacollege in Amsterdam. Ik heb ervoor gezorgd dat de eerste Featherhair Creations show op beeld is gekomen en zal dat hopelijk nog vele shows blijven doen!

 

 

Instagram: @robintjex