UP TO YOU

"UP TO YOU" is een initiatief waarbinnen we jonge makers en artiesten willen activeren zelf projecten te verzinnen en op te zetten. 

 

"UP TO YOU" is een initiatief van Stichting Featherhair Creations dat er op gericht is om projecten van jonge cultuurmakers te ondersteunen en faciliteren. We willen graag jonge makers ondersteunen in hun makerschap, maar ook willen we graag een omgeving bieden waar zij veel kunnen leren op zakelijk vlak. 

Wij bieden ondersteuning en professionele begeleiding. Dien bij ons je project in en dan gaan we in gesprek over vervolgstappen. We zijn op zoek naar jonge makers en artiesten, van alle leeftijden, met unieke en goede ideeën! Iedereen mag een idee indienen en ieder idee wordt bekeken. Je idee moet wel aan een paar eisen voldoen.

 

Wij stellen, los van de eisen, geen grenzen. Een goed idee is een goed idee!

 


Wat houdt UP TO YOU in voor mij? 

Bij jouw ontwikkeltraject komen verschillende dingen kijken;

  1. Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou zal ondersteunen gedurende de tijd van jouw traject. Samen met deze begeleider stel je (leer)doelen op en werk je vervolgens aan een plan om deze (leer)doelen te bereiken.
  2. Je mag workshops en masterclasses volgen (ook bij derden) op kosten van de stichting. Het is de bedoeling dat deze ervaringen jou helpen je leerdoelen te bereiken. Samen met jou en je begeleider, gaan we op zoek naar de mogelijkheden.
  3. Je wordt ondersteund in het opzetten en de voorbereiding van jouw plan. Hierbij kan je denken aan het aanvragen van subsidies, het bereiken van andere talenten en makers, het regelen van logistieke en organisatorische zaken, etc.
  4. De stichting biedt je: een platform, een naam, nodige faciliteiten en een rechtsvorm om zo jouw plan mogelijk maken. 
  5. De stichting maakt vervolgens jouw plan mogelijk en treed op als eindverantwoordelijke op bijvoorbeeld het gebied van veiligheid, kwaliteitswaarborging, organisatorische aspecten, etc. Zo loop je zelf geen grote risico's en creeëren we voor jou een veilige omgeving waar je kan maken, leren en proberen.

 

We gaan graag dit avontuur aan met jou!


Als je een plan wilt indienen, verwachten wij van jou het volgende;

  • Een mail met als onderwerp: "Inzending projectvoorstel UP TO YOU" waarin blijk is van motivatie
  • We ontvangen graag een recent CV als bijlage
  • We ontvangen graag een projectvoorstel. Hiervoor verzoeken we je het document hieronder te gebruiken

De mail mag je sturen naar; uptoyou@featherhaircreations.nl

 

LET OP: Het project mag nog niet begonnen zijn. Je mag het project dus niet al eerder of gedurende de tijd dat jouw plan in aanvraag is zelf opzetten.

 

Mijn Projectvoorstel Voor UP TO YOU
Word – 14,7 KB
Projectaanpak Voor Een Projectvoorstel Binnen UP TO YOU
Word – 16,8 KB

UP TO YOU - Britt Fictoor

“De Koning is van Mij” is de eerste productie die uit het initiatief UP TO YOU is gekomen. De musical is geschreven door de 16-jarige Britt. Zij volgt als eerste talent het UP TO YOU traject. 

 

We hebben Britt gevraagd wat ze vond van haar eerste weken als trainee. Britt: "Ik doe al langer acteerwerk, maar deze keer heb ik iets anders geprobeerd. Ik heb me aangemeld als ''Up To You'' trainee en dit is mij heel goed bevallen. Ik heb al heel veel geleerd, maar het verbaasde me wel hoeveel werk erbij komt kijken. Toch ben ik super dankbaar dat ik dit heb mogen doen en wat ik nog mag doen. Ik zal veel bij de repetities zijn. Daar kijk ik het meeste naar uit, om te kunnen leren van de docenten en acteurs. Het leren van elkaar is het mooiste leren voor mij.

Blijf up to date met deze productie op onze Instagram! @featherhaircreations