Lijkt het je leuk om mee te doen met de grote musicalproductie van Featherhair Creations? 

Meld je aan als acteur!


Dus het lijkt je leuk mee te doen? Je hebt motivatie om hard te werken om zo een geweldige productie op de planken te zetten en als jij het woord musical hoort begint het al helemaal bij je te kriebelen? 

Dat komt mooi uit! Bij ons namelijk ook! 

 

Wij streven naar een professionele uitstraling, je zult je dan ook stevig moeten inzetten voor het project, onderschat dat niet. We verwachten van iedereen een goede en verantwoordelijke werkhouding. We verwachten van je dat je op tijd komt en je er alles aan doet om de repetities bij te wonen. Als je er een keer echt niet bij kan zijn, geef je dat netjes van te voren aan. Als acteur leer je altijd je nummers en teksten uit het hoofd en doe je ook genoeg aan thuisstudie. Je helpt mee om alles soepel te laten verlopen door aanwijzingen van leidinggevenden netjes op te volgen. We hebben respect voor elkaar en we zijn op een veilige plek. Met apparatuur gaan we netjes om en we hebben natuurlijk heel veel plezier!

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat persoonlijke en culturele ontwikkeling voor iedereen beschikbaar is, is het meedoen aan de musical gratis. Wij vragen dus geen participatie bijdrage. Wel vragen wij een flinke dosis inzet en motivatie. 

 


Voorwaarden:  

- Je bent in de gelegenheid om iedere week naar de repetities in gemeente Dijk en Waard te komen.

- Je hebt genoeg tijd en motivatie om mee te doen met een productie.

- Je bent beschikbaar en/of bent bereid te zorgen dat je beschikbaar bent voor voorstellingen en andere optredens. 

 

Voldoe je aan de voorwaarden en lijkt het je super leuk om mee te doen? Klik op de knop "meld je aan voor de audities".

 

Ook zijn we bereikbaar op InstaDM en Whatsapp voor al je vragen.

 

Wij hebben er zin in! Tot snel!