Musical

Musical is een groot onderdeel van Stichting Featherhair Creations. Dit is namelijk waar het allemaal begonnen is! Het doel van de musicalproducties is; het verbinden en inzetten van jonge makers en artiesten die streven naar een professionele toekomst in het vak. 

 

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat we hier heel wat mensen voor nodig hebben uit allerlei disciplines. Een musical produceren is immers veel werk! We zijn dan ook eigenlijk altijd wel op zoek naar een extra paar handen die kunnen helpen. Of dat nou backstage, online of op de werkvloer is. 

 

De acteurs  die meedoen aan de musicalproducties worden begeleid door professionele docenten en repeteren regelmatig. De creators werken, grotendeels zelfstandig, onder begeleiding en toezicht van de uitvoerend producent. We streven naar het uitvoeren van een semi-professionele productie terwijl we alle betrokkene een leerzame werkervaring geven. 

 

Meedoen is gratis!


Word acteur! 

Dus het lijkt je leuk mee te doen? Je hebt motivatie om hard te werken om zo een geweldige productie op de planken te zetten en als jij het woord musical hoort begint het al helemaal bij je te kriebelen? 

Dat komt mooi uit! Bij ons namelijk ook! 

(10-25 jaar)


Volg je een creatieve opleiding?

Heb je een skill waar je goed in bent geworden en waar je graag iets mee wilt doen? Volg je een creatieve opleiding of ben je net afgestudeerd? Of wil je juist het water testen voor je studiekeuze? Word deel van het creatieve team!

(tot 30 jaar)