Een ambitieus nieuw project

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 20:26

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een spannend nieuw project op komst is: De muziektheaterproductie 'Een Stem uit het Verleden'. Deze muziektheaterproductie wordt gemaakt in het kader van de viering van de afschaffing van de slavernij.

 

Omdat het belangrijk is om de gemeenschap met roots in Suriname of de Nederlandse Antillen een stem te geven, zullen mensen uit deze gemeenschap betrokken worden bij de totstandkoming van de productie. Ze brengen naast hun expertise ook hun persoonlijke kijk op deze rijke geschiedenis met zich mee. We zijn dankbaar voor hun inzet en toewijding om dit project samen met ons tot een succes te maken.

 

Gedurende het jaar zullen alle jongeren in contact komen met de geschiedenis betreffende het slavernijverleden. Waar de één zich kan verdiepen in de geschiedenis van zijn voorouders, zal de ander zijn kennis verrijken en meer leren over de geschiedenis van ons land. Ook zullen de jongeren workshops krijgen door o.a Izaline Calister en Dansschool Latin Xcitement. Daarnaast bieden we de jongeren een mogelijkheid om met ons mee te gaan naar een museum over het thema.

 

En nu komt het beste nieuws: we nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan de audities voor "Een Stem uit het Verleden"! Dit is een ambitieus project van Featherhair Creations. Iedereen mag zich aanmelden, maar we zijn in het bijzonder op zoek naar jongeren met roots in Suriname of de Nederlandse Antillen. We willen een kleurrijke cast samenstellen die de rijkdom en de eenheid van de gemeenschap weerspiegelt.

 

Aarzel niet en meld je nu aan voor de audities! Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een project dat niet alleen entertainment biedt, maar ook een boodschap van kracht, verandering en inclusie overbrengt. We kijken ernaar uit om jullie talenten te ontdekken en samen een onvergetelijke theaterervaring te beleven.

 

De audities vinden plaats op 14 september 2023. De repetities zijn op donderdagavonden van 18:45 tot 21:00. Jongeren van 12-27 jaar kunnen zich aanmelden. De uitvoering is op 23 juni 2024. Dit project wordt mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie.

 

Meld je aan voor de audities via onze website! www.featherhaircreations.nl


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Berline John
2 maanden geleden

Hoi ik ben Berline Jorritsma, 18 jaar en wil graag mee doen met audities. Wat een powerful bericht dat er door theater gebracht gaat worden.