ACTEURS GEZOCHT - musical (NH)

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 17:10

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een spannende en uitdagende musical over de jonge koning Louis XIV op zoek naar zijn bruid? Dan is dit je kans! Wij zoeken nog 3 enthousiaste acteurs om ons team te versterken.

Heb jij altijd al willen acteren en je talenten willen delen met een publiek? Ben jij 16+ voor de mannelijke grote rol of 14+ voor één van de twee vrouwelijke rollen? Dan is dit de perfecte kans voor jou om deel te nemen aan een musical vol met verrassende plotwendingen en emotionele momenten.

Onze repetities vinden plaats op donderdagavonden van 18:30 tot 21:00 in het Jongerencentrum Kompleks in Heerhugowaard. Dit is de perfecte locatie om je acteerkwaliteiten te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en een unieke ervaring op te doen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan deze musical? Stuur dan snel een bericht naar featherhaircreations@outlook.com of stuur ons een DM op Instagram (@featherhaircreations) met een korte introductie over jezelf en waarom je graag mee wilt doen.

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en te zien wat jij kunt toevoegen aan ons team. Laten we samen een onvergetelijke musical maken!

 

MEEDOEN IS GRATIS!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.