SAMEN MAKEN


Jonge makers die bij ons een UP TO YOU traject aangaan, hebben het doel om een droom werkelijkheid te maken. Dit kunnen ze niet alleen. Afhankelijk van het plan hebben ze de hulp nodig van veel verschillende soorten makers en artiesten binnen allerlei disciplines. Maakt iemand een short-film? Dan zijn er acteurs nodig, maar ook video-editors, set-bouwers en productieassistenten. Is iemand bezig met een festival? Denk dan aan crew, stage-bouwers, catering en randprogrammering. 


Hieronder kan je alle funcites en producties vinden waarvoor je je kan aanmelden. 


Kaartverkoop gestart!

Sinds vandaag staat de kaartverkoop van de musical "De Koning is van Mij" online. Deze grappige musical is geschikt voor jeugd vanaf 9 jaar en leuk voor het hele gezin!

Lees meer »

Even voorstellen...

Leerlingen, creatieve makers en docenten zijn de hoekstenen van onze stichting en we vinden het daarom ook belangrijk om hen in de spotlight te zetten.  We hebben een aparte pagina gecreëerd waar ze zichzelf kunnen voorstellen en laten zien wat ze bijdragen aan onze missie.

Misschien vind je het leuk om hun ervaringen te lezen zodat je zelf kan inschatten wat je kan verwachten of misschien leer je de docenten graag eerst wat beter kennen voordat je je aanmeld?

Klik op de knop hieronder!