SAMEN MAKEN


Jonge makers die bij ons een UP TO YOU traject aangaan, hebben het doel om een droom werkelijkheid te maken. Dit kunnen ze niet alleen. Afhankelijk van het plan hebben ze de hulp nodig van veel verschillende soorten makers en artiesten binnen allerlei disciplines. Maakt iemand een short-film? Dan zijn er acteurs nodig, maar ook video-editors, set-bouwers en productieassistenten. Is iemand bezig met een festival? Denk dan aan crew, stage-bouwers, catering en randprogrammering. 


Hieronder kan je alle funcites en producties vinden waarvoor je je kan aanmelden. 


WORD PODCAST HOST (18+) - podcast (NH)

In deze podcast bespreken drie jonge podcast-makers hoe het is om jong te zijn. Elke aflevering bespreken zij een onderwerp dat ze aan het hart gaat. Van de eerste verkering en vrienden maken tot groepsdruk en keuzestress. Samen gaan ze elk gesprek aan.

Lees meer »

ACTEURS GEZOCHT - musical (NH)

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een spannende en uitdagende musical over de jonge koning Louis XIV op zoek naar zijn bruid? Dan is dit je kans! Wij zoeken nog 3 enthousiaste acteurs om ons team te versterken.

Lees meer »

Even voorstellen...

Leerlingen, creatieve makers en docenten zijn de hoekstenen van onze stichting en we vinden het daarom ook belangrijk om hen in de spotlight te zetten.  We hebben een aparte pagina gecreëerd waar ze zichzelf kunnen voorstellen en laten zien wat ze bijdragen aan onze missie.

Misschien vind je het leuk om hun ervaringen te lezen zodat je zelf kan inschatten wat je kan verwachten of misschien leer je de docenten graag eerst wat beter kennen voordat je je aanmeld?

Klik op de knop hieronder!