Creators 2020-2022


Leonie Witte (21) 

Hoofd grime

 

Hoi, ik ben Leonie Witte. Ik doe de opleiding tot allroundgrimeur/media makeup artist. Van jongs af aan was ik al veel in het theater te vinden (samen met Anne) en deed ik veel aan musicals. Ik heb voor het eerst gewerkt met Featherhair Creations in 2019 aan de voorstelling ZHWV, hier in was ik een acteur. Ik kijk er naar uit om nog meer samen te werken met Featherhair Creations en dromen te realiseren! 

(2020-2022)

 

Instagram: @l.p_mua 

Amber Vos (21) 

Illustrator

 

Hoi, mijn naam is Amber Vos en ik ben 21 jaar. Ik ben een allround grimeur student, maar ik heb een grote passie voor tekenen en ontwerpen. Vandaar dat ik graag dit leuke gezelschap wilde helpen met het creëren van de posters en logo’s. Mijn ervaringen waren super, ze zijn erg aardig en aanmoedigend.

Mijn Instagram’s zijn Mooondiumm.art voor mijn kunst, en Mooondiummua voor mijn grime looks!

(2020-2022)

 

Instagram: @Mooondiumm.art & @Mooondiummua

Bo Bleeker (26) 

Hoofd kostuum 

 

Hoi, mijn naam is Bo Bleeker (25). Ik maak al sinds 2014 kostuums voor mijzelf, tegenwoordig ook kleding en krijg ik opdrachten uit mijn directe omgeving. Ik studeer sinds 2018 voor Kostuumvormgever bij Akademie Vogue. Kostuums en kleding maken is mijn grootste passie en ik ben dan ook ontzettend trots op deze kans om dit voor op toneel te mogen ontwerpen en realiseren! 

(2020-2022)


Instagram: @bonickyonfire 

foto gemaakt door Arjan van Koert

Lars van der Meer (23)

Muzikaal team 

 

Hallo ik ben Lars van der Meer. Ik studeer op het Utrechts Conservatorium en volg hier de opleiding 'Docent Muziek'. Het vak musical is mijn grootste passie. Het begon eerst met het spelen, wat ik nu al 10 jaar doe en later met het schrijven van (musical)muziek. Ik zie musicals als een hoogstaand kunstwerk, omdat er zoveel disciplines samensmelten in deze kunst vorm.

Ik heb altijd een drang gehad om te maken en aangezien ik een grote passie voor musicals, was voor mij de volgende stap logisch: ik wilde zelf musicals schrijven. Ik heb samen met studiegenoten een musical geschreven over studenten, genaamd ‘Oost West’ (@oostwestmusical), daarnaast heb ik zelf een musical geschreven over twee vrienden: ’Breekbaar’. Ook ben ik betrokken bij ‘Featherhair Creations’. Ik kende Anne via de musicalvereniging waar wij allebei een lange tijd hebben gezeten. Ik heb wat nummers geschreven voor ‘Zoals Het Wordt verteld’ en ben nu ook betrokken bij ‘Fantasiee’.

Muziek schrijven vind ik één van de leukste dingen om te doen, omdat je mag een verhaal delen waarbij alleen woorden niet genoeg zijn.

(2018-2022)

 

Instagram: @larsie25

Amber Wever (23)

Rekwisiteur

 

Hallo, ik ben Amber en ik heb een achtergrond in vrij veel hoeken van het (muzikale) theater. Ik kijk er erg naar uit om het toneel van Fantasieè te vullen met allerlei spulletjes en prulletjes die het stuk helemaal tot leven zullen gaan brengen.

(2021-2022)

Robin Blankendaal (19) 

Hoofd Video

 

Hoi, ik ben Robin Blankendaal. Ik doe de opleiding audiovisueel op het mediacollege in Amsterdam. Ik heb ervoor gezorgd dat de eerste Featherhair Creations show op beeld is gekomen en zal dat hopelijk nog vele shows blijven doen!

(2019-2022)

 

Instagram: @robintjex

Corné Hoogeveen (20)

Graphic Design

 

Hallo, mijn naam is Corné en ik doe de opleiding Communication and Multimedia-Design, Visual Design. Creatief bezig zijn is altijd een passie van mij geweest omdat er in een illustratie zoveel meer mogelijk is dan in de echte wereld. Gelukkig heb ik voor Featherhair Creations wat van die creatieve krachten kunnen gebruiken om ze te helpen bij het creëren van de werkboeken. Als je nog meer van mijn werken wilt zien kun je altijd een kijkje nemen op mijn instagram!

(2021-2022)

 

@corneh_ of @cahdesign.official

Bente Maarseveen (20)

Social Media

 

Hi, ik ben momenteel wiskundestudente in Leiden, dus ik moet ergens anders mijn creativiteit kwijt kunnen. Featherhair Creations gaf mij de kans om het algoritme van Instagram en Facebook uit te pluizen en jullie up-to-date te houden met wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij een productie van Featherhair Creations d.m.v de aesthetics op sociale media :)

(2021-2022)