Fantasieè en de Avonturen van de Rotzooibende 

Musicalproductie (2021-2022), teksten zijn geschreven in 2021


Shayne Bakker (10)

Ik ben geboren in Haarlem, maar ik woon nu al weer wat jaartjes met mijn ouders en 2 broers in Heerhugowaard. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen en acteren. Ik heb zangles vanaf mijn zesde. Toen zat ik in het kerkkoor via een jongen uit mijn klas. Ook had ik dansles. Na mijn verhuizing naar Heerhugowaard heb ik mij aangemeld bij een lokaal jeugdtheater. Hiermee heb ik in Peter Pan de musical, Peter Pan gespeeld. Ik volg op dit moment naast FHC nog zangles en dansles. Naast dit alles doe ik figuranten werk in film en videoclip. Ook doe ik voiceover werk. Hiermee spreek ik commercials of museum audiotours in. Ik hoop binnenkort ook films/series te mogen inspreken/nasynchroniseren.


Sarah Bruns (17)

Ik heb een grote passie voor dansen, zingen en acteren. Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door theater en wil ook het liefst in een theaterstuk mee spelen. Dit jaar ben ik te zien in een musical Fantasieè waar ik Floortje mag spelen.
Ik volg nu de vooropleiding op het conservatorium om volgend jaar de studie muziektherapie of muziektheater te mogen doen.


Finette Timmerman (19)

Nadat ik mijn bakkersopleiding heb afgerond, ben ik me meer gaan verdiepen op het acteren. Als kind was ik altijd in mijn hoofd bezig met acteren, maar heb er nooit wat mee gedaan. Tot afgelopen jaar. Ik ben begonnen meer een jaar musicalles bij 'musical 2.0' in Amsterdam. Ik heb daar deelgenomen aan de opleidingsklas. Momenteel ben ik begonnen aan mijn opleidingsjaar L.O.T. aan Theatherschool Rabarber in Den Haag. Waar ik me voorbereid om te auditeren voor theateropleidingen.
Fantasieè wordt mijn eerste musical. Ik kijk er naar uit veel te leren en toe te werken naar een geweldige show!


Ikenna Zoma (14)

Ik vond het vroeger altijd al leuk om verhaaltjes na te spelen en in 2015 ben ik begonnen met theater. Vanaf 2016 doe ik mee aan musicals en daar heb ik altijd heel erg veel plezier aan. 


Julia Petrusha (17)

Hallo daar, ik speel Evie. Ik kom uit Heemstede maar mijn lieftallige ouders brengen me voor de repetitie elke week naar Heerhugowaard! Fantasieè is mijn eerste professionele musicalervaring, maar wat mij betreft zeker niet de laatste. Muziektheater zit in mijn bloed, zweet en tranen.

Ik heb (nog) geen Instagram, maar wil je tóch mijn geweldige hoofd zien, ga dan snel mijn medespelers en Featherhair Creations volgen!


Duke Houtenbos (12)

Ik speel Dino in de musical en ik woon Alkmaar.  Mijn droom is om meerdere oscar’s te winnen! Dit is me eerste keer dat ik mee doe aan een grote musical.

Maar ik heb er nu al heel veel zin in!


Amy Eversdijk (15)

Hii ik ben Amy, ik ben 15 jaar en in mijn vrije tijd hou ik ervan om te toneelspelen en voetballen. Ik speel de rol Aquaria en ik heb veel zin om met deze mensen deze musical neer te zetten!


Ruben Haaijema (13)

Ik zit ook op voetbal en ik vind dat wel leuk. En ik ben voor sc Heerenveen. Mijn acteer ervaring is dat ik vorig jaar Daan speelde in de Musical 'Fantasieè'. Vroeger danste ik lekker door de kamer op gangnam style en ik zing nog altijd onder de douche. Mijn hobby's zijn musical spelen, gamen en muziek luisteren en meezingen. Mijn lievelingseten is pizza Hawaï. Sommige mensen vinden ananas op een pizza raar. Maar het is juist lekker. En mijn grootste droom is om in een film te spelen (acteur worden).


Britt Fictoor (15)

Ik woon al mijn hele leven in Heerhugowaard, hier doe ik ook al 8 jaar aan musical. Ik heb ook al in meerdere musicals gespeeld en ik heb al meerdere grote rollen mogen spelen. Hier heb ik zangles, acteerles en dansles gekregen. Mijn grootste droom is om dit later als mijn werk te mogen doen. Dit wil ik bereiken om aan de Frank Sanders Academie te studeren na mijn middelbare schooltijd.

Ik ben dit jaar te zien als Tijger in de Musical Fantasieè. Ik ben hier super enthousiast over. Mijn instagram is @brittfictoorx als u mij wilt bereiken. Ik kijk ernaar uit om u te zien in het theater!


Flor Weijerman (14)

Hoi ik ben Flor en ben 14 jaar oud. Ik hou heel veel van zingen, dansen en acteren dat doe ik al van klein af aan. Ik doe nu een vooropleiding (nme) en dat is me tweede jaar. Bij Featherhair Creations speel ik in de musical Fantasieè de rol van Bas. Ik heb er super veel zin in!