Meld je aan voor TheaterStart Steenwijk

Gepubliceerd op 6 juni 2023 om 20:52

Ben jij een jonge ster met een passie voor theater? Of misschien heb je nog nooit op het podium gestaan, maar lijkt je dit heel leuk. Houd je ervan om het publiek te betoveren met jouw talent en wil je graag schitteren op het podium? Dan is er goed nieuws voor jou! Na succesvolle projecten in Noord-Holland brengt Featherhair Creations een theaterinitiatief naar regio Steenwijkerland. Zij hebben jou nodig om een spetterende voorstelling te maken!

 

In de regio Steenwijkerland is een behoefte aan ontwikkelingskansen binnen de podiumkunsten. Samen met de gemeente Steenwijkerland en theater De Meenthe is Featherhair Creations op zoek gegaan naar oplossingen.

Featherhair Creations zoekt jongeren met een flinke dosis enthousiasme en motivatie. Samen zullen ze wekelijks twee uur repeteren op de dinsdagavond in het prachtige theater De Meenthe. Onder begeleiding van ervaren professionals zullen ze werken aan een theaterproductie. Denk aan acteren, zingen, dansen en nog veel meer. Er is ook ruimte voor jongeren die liever achter de schermen werken en hun passie willen inzetten voor taken zoals grime, kostuumontwerp, decorontwerp en fotografie.

 

Het hoogtepunt van het project is de eindvoorstelling, die plaatsvindt in theater De Meenthe. Hier zullen de jongeren hun talenten tonen aan het grote publiek.

 

Dus, ben jij klaar om jouw dromen waar te maken? Ben je tussen de 10 en 25 jaar? Wil je jouw talent en passie laten zien? Meld je dan nu aan voor het theaterinitiatief ‘TheaterStart in Steenwijk’.

 

Meedoen met dit theaterinitiatief is geheel kosteloos.

Aarzel niet langer en neem de eerste stap op weg naar jouw podiumcarrière. Meld je aan op de website www.featherhaircreations.nl. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Tot snel in theater De Meenthe!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.