FAQ

 

Wat kost het om mee te doen aan een muziektheater-/musicalproductie?

- Financieel? Niets. We vragen niet om inschrijfgeld of een andere financiële bijdrage. Het zou wel kunnen voorkomen dat je wordt gevraagd om een bepaald deel van je kostuum zelf te verzorgen, maar dit heb je meestal al in je kledingkast hangen of is te halen bij bv. de zeeman (denk aan huidkleurig ondergoed voor shows etc.).  Wel kost het energie en inspanning. We verwachten een goede werkhouding van iedereen. 

 

Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen werken met een productie?

- Featherhair Creations werkt vooral met acteurs tussen de 10 en 23 jaar.  Wat de grenzen zijn waarbinnen de leeftijden vallen, is uiteraard ook afhankelijk van de productie zelf. De creators (dat zijn de mensen die bijvoorbeeld de muziek, kleding, film of decor maken) zijn vaak ouder. De meeste zijn tussen de 18 en 28.

 

Wat moet ik doen als ik mee doe?

- Als je meedoet met een productie werk je samen met een team naar een uitvoering/toer toe. Er is een script, liedjes, rollen, etc. In de repetities ben je voornamelijk bezig met de musical. Ook kan je workshops of trainingen krijgen tijdens of naast de repetitie.  We werken samen als groep en focussen zowel op iedereens individuele ontwikkeling, als de productie als geheel.