Lijkt het je leuk om mee te doen met een productie van Featherhair Creations? 

Meld je aan als acteur!


Dus het lijkt je leuk mee te doen? Je hebt motivatie om hard te werken om zo een geweldige productie op de planken te zetten en als jij het woord musical hoort begint het al helemaal bij je te kriebelen? 

Dat komt mooi uit! Bij ons namelijk ook! 

 

Wij streven naar een professionele uitstraling, je zult je dan ook stevig moeten inzetten voor het project, onderschat dat niet. We verwachten van iedereen een goede en verantwoordelijke werkhouding. We verwachten van je dat je op tijd komt en je er alles aan doet om de repetities bij te wonen. Als je er een keer echt niet bij kan zijn, geef je dat netjes van te voren aan. Als acteur leer je altijd je nummers en teksten uit het hoofd en doe je ook genoeg aan thuisstudie. Je helpt mee om alles soepel te laten verlopen door aanwijzingen van leidinggevenden netjes op te volgen. We hebben respect voor elkaar en we zijn op een veilige plek. Met apparatuur gaan we netjes om en we hebben natuurlijk heel veel plezier!

 


Er zijn momenteel geen audities geopend.


Voorwaarden:  

- Je bent in de gelegenheid om iedere week naar de repetities te komen in Heerhugowaard.

- Je hebt genoeg tijd en motivatie om mee te doen met een productie.

- Dit jaar zijn de repetities op donderdagen. Je bent dus de donderdagavonden vrij.

- De voorstellingen kunnen plaatsvinden in april, mei en juni 2022. Je bent ook deze maanden beschikbaar.

 

Voldoe je aan de voorwaarden en lijkt het je super leuk om mee te doen? Stuur een mail  naar  featherhaircreations@outlook.com. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Ook zijn we bereikbaar op InstaDM en Whatsapp voor al je vragen.

 

Wij hebben er zin in! Jij ook?