Stichting Featherhair Creations

 

Stichting Featherhair Creations, ook wel bekend als 'Featherhair Creations' is opgericht op 9 april 2020. De stichting heeft als doel "de gelegenheid bieden aan jonge talenten om zich te ontwikkelen tot professional op het gebied van artistieke- en podiumkunsten."

 

"Wij geloven er in dat cultuur verbindt en ontplooit. Klassieke cultuur lijkt de jeugd minder enthousiast te maken dan dat ze vroeger deed. Deze dagen lijkt het soms of cultuur alleen is weggelegd voor de ouderen, opgeleide professionals of de beroemdheden. Wij vinden van niet. Cultuur is voor iedereen en getalenteerde jonge makers moeten de kans krijgen zich te laten zien en te ontwikkelen, zo houden we cultuur levend. Nederland heeft meer jeugd nodig, meer toneel en meer verhalen. We willen meer diversiteit in muziek, acteurs en makers. Meer representatie, talent en kansen. Meer grote dromers en actieve doeners. De jongeren van vandaag zijn immers de leiders van morgen. Wij willen jonge talentvolle mensen begeleiden, opleiden en helpen bij hun ontwikkeling tot toekomstige professionals."

 

Het bestuur bestaat uit: A.P de Vente (voorzitter), Martijn Molenaar (penningmeester) en Dagmar van Heugten (secretaris) Zij verrichten hun bestuurstaak belangeloos.

 

Postadres:

Tuin van Malina 10

1705 SX

Heerhugowaard