FAQ

 

Wat kost het om mee te doen aan een muziektheater-/musicalproductie?

- Financieel? Niets. We vragen niet om inschrijfgeld of een andere financiële bijdrage. Het zou wel kunnen voorkomen dat je wordt gevraagd om een bepaald deel van je kostuum zelf te verzorgen, maar dit heb je meestal al in je kledingkast hangen of is te halen bij bv. de zeeman (denk aan huidkleurig ondergoed voor shows etc.). Ook verwachten we je inzet voor repetities, fotoshoots, decordagen, thuisstudie, etc.

 

Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen werken met een productie?

- Featherhair Creations werkt vooral met mensen tussen de 13 en 28 jaar. De meeste mensen (momenteel) zijn tussen de 17 en 25 jaar oud. Wees vooral niet bang ons te benaderen ;)

 

Wat is het verschil tussen lessen en de producties?

- Als je meedoet met een productie werk je samen met een team naar een uitvoering/toer toe. Er is een script, liedjes, rollen, etc. In de repetities ben je voornamelijk bezig met de musical. Als je wilt meedoen met een productie moet je auditie doen en je hoeft niets te betalen.  We werken samen als groep en focussen op iedereens individuele prestatie in de productie. Als je ergens gaat lessen is er vaak ruimte voor een breder lesaanbod. Als je komt lessen is er ruimte om veel breder aan de slag te gaan. Je hoeft geen auditie te doen, maar er is wel een lestarief. In een klein groepje werken we aan zang, acteren, choreografie, podiumpresentatie, inleving en nog veel meer! Er is ruimte om je breed te verdiepen i.p.v een jaar bezig te zijn met het zelfde stuk. Je kan al komen lessen vanaf 9 jaar.

 

Moet ik lessen om mee te mogen doen met de productie?

- Nee, de lessen en de producties staan volledig los van elkaar. Het mag natuurlijk wel.